2012-03-06 07:19:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp - Kos - már megint a változás az úr

Napi horoszkóp március 6.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Már megint a változás az úr. Talán meg sem lepődik rajta. Ma azonban igazán örülhet az újdonságnak. Végre nem felzaklató, hanem felemelő, és várva várt dolgok kapnak szerepet életében. Örüljön neki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön igazán melegszívű ember, mégis gyakran nyűgös, ingerült. Különösen az utóbbi időben. Gondolkozzon el, talán túl sok terhet vállalt magára. A szerencse kegyeli önt, de ki is kell használnia a lehetőségeket. Segítsége volna rá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Vigyázzon jobban magára, mert könnyen megbetegedhet. Sérthetetlennek érzi az immunrendszerét, pedig korántsem az. Öltözzön melegebben, és szedje be végre azokat a vitaminokat, amit az édesanyja, vagy élettársa adott.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kellemes napra számíthat, és ezen még az sem igazán tud változtatni, hogy a főnöke kissé megfeddi. Rózsás kedvének talán a szerelem az oka. A tavasszal együtt az ön szíve is kivirágzott. Menjen ma táncolni a kedvessel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Jobb lenne vigyáznia azzal, mit mond ki: véletlen tanúja lehet oktalan fecsegésének. Különösen, ha titkolni valója van, jobb lenne lakatot tenni a szájára. Van valami kellemetlen ügy az életében, amit el kellene simítania.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Magánéleti konfliktusok nehezítheti az életét. Pedig, alighanem már így is eléggé nehéznek érzi azt. Könnyíthet a lelkén, ha megosztja gondját egy idősebb, bölcsebb baráttal, vagy rokonnal. A testvérei mindig önnel vannak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma inkább kerülnie kellene a szokatlan helyzeteket. Inkább ne vágjon bele új dologba, és a régieket is a régi módszerekkel végezze. Jónak látszó ajánlatot is kaphat, de a valóság közel sem olyan rózsás. Legyen óvatos!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A reggel nehéz volt, és talán nagyon morgósra is sikerülhetett, de minden oka megvan arra, hogy bízzon a jobb folytatásban. Ne hagyja, hogy az indulatai elragadják. Ma megmentheti valaki életét is. Még ha csak egy kismacskáét is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Úgy érzi, összecsaptak a feje felett a hullámok, már nem bírja azt a fizikai, érzelmi és lelki megterhelést, amit a családja és a munkája önre rótt. Ha így is van, még ne mondjon fel. Inkább üljön le a barátaival.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Változás közeleg az életében. Mint minden változás, természetesen ez is belülről indul el. Ha tudja már, mit is akar, akkor a legjobb úton van. Ha nem, egy pszichoanalízis, vagy baráti beszélgetés segíthet kitalálni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön szereti irányítani a helyzeteket. De igazából az sincs mindig ellenére, ha a sorsa sodorja. Ma valahogy a kettő között kellene megtalálni az egyensúlyt. Adjon esélyt a társának is az önkifejezésre, nem fogja megbánni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön mindig is bízhat a megérzéseiben, de különösen igaz ez a mai napon. Van valaki, aki eddig sem volt nagyon szimpatikus önnek, de ma rászolgál a gyanakvására. De van valaki, aki nagyon is ön mellett van. Lássa meg azt is!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: